"Думають тільки про власний інтерес": Популярний журналіст висловив занепокоєння з приводу узурпації влади в Україні (відео)

За словами Портникова, президент України Петро Порошенко зробив чимало для консолідації влади в своїх руках.

Фото: ГОРДОН.Український журналіст і публіцист Віталій Портников вважає, що при переділі влади в Україні політики думають лише про власні інтереси. Про це він заявив в інтерв'ю "Апострофу", передають Патріоти України.

"Не все одно тільки тим, хто бере на себе відповідальність. Серед відповідальних людей теж є чимало тих, хто думає тільки про власну владу або про консолідацію влади. Конфлікт між президентурою і урядом є яскравою ілюстрацією цього факту", - зазначив журналіст.

За словами Портникова, президент України Петро Порошенко за цей час зробив чимало для консолідації влади в своїх руках.

"Я теж це вважаю неправильним і дуже сподіваюся, що перехід до парламентської республіки раз і назавжди поставить крапку в цьому дуалізмі влади. Я впевнений, що Україна повинна бути парламентською республікою, тому що сильний уряд на чолі з сильним прем'єром має керувати цією країною. А президент, якого обиратиме парламент, а не народ, повинен бути символом державної єдності", - підкреслив журналіст.

Портников висловив надію, що рано чи пізно в Україні все-таки прийдуть до цього.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

РосЗМІ приписали українським спецслужбам "замах" на Шарія, в ГУР Міноборони відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 19:29

В Головному управлінні розвідки назвали «звинувачення» в організації нападу на підозрюваного у державній зраді проросійського блогера Анатолія Шарія у березні цього року черговими вкидами російських пропагандистів. Про це у коментарі NV сказав представ...

"Танк на курячих ніжках": Окупанти викотили на поле бою нову модель Blyat-mobile (фото, відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:01

Російські загарбники кинули у бій свій черговий «танк-мутант» з кустарним захистом від FPV-дронів. Відповідними скріншотами з розвідувального безпілотника ЗСУ поділився у себе у Telegram-каналі український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти Укр...