"Дуже серйозні дисциплінарні санкції для офіцера": Командування наклало стягнення на командира 92-ї бригади, який намагався вбити свого заступника

Проте мова про зняття Володимира Кокорева з посади зараз не йде - таке рішення можуть винести лише в разі, якщо суд визнає комбрига винним у побитті підлеглого.

Фото: glavnoe.Командира 92-ї окремої механізованої бригади Володимира Кокорева, який намагався вбити свого заступника, притягнули до дисциплінарної відповідальності. Про це на прес-конференції заявив представник оперативного командування «Схід» Сергій Буховський, передають Патріоти України.

«Розслідуванням обставин справи займаються прокуратура та правоохоронні органи. Командир бригади отримав попередження про неповну службову відповідність. Це рішення вищого командування і це дуже серйозні дисциплінарні санкції для офіцера. Воно тягне за собою і матеріальну, і дисциплінарну відповідальність», - розповів полковник.
Разом з тим, наполягає Буховський, мова про зняття Володимира Кокорева з посади зараз не йде - таке рішення можуть винести лише в разі, якщо суд визнає комбрига винним у побитті підлеглого.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...