"Едут хохлы скупляются": У мережі безжально висміяли фейкове "процвітання" псевдореспубліки (фото)

Дотепний коментатор жартівливо просить відвезти його в окупований Донецьк, щоб нарешті нормально поїсти.

Фото: ГОРДОН.У мережі висміяли процвітання фейкової "Донецької республіки", про яке розповів прихильник "русского міра". Скріншот курйозного повідомлення було опубліковано на сторінці РадіоБабай у Twitter, передають Патріоти України.

"За ЖКГ писати не буду, лікування безкоштовне, гуманітарні допомоги всякі. Дороги будуються, хоч йде війна. Заводи і лави в шахтах відкриваються, пенсії підвищуються. Наркош і п'яниць одиниці, продукти з Митного союзу, багато своїх. Хохли їдуть скупляються. Є розстріл за тяжкі злочини", - написав якийсь Юрій.

Його пост сприйняли з неприхованою іронією.

"Панове, ніхто в Донецьк не збирається? Хочу на хвіст впасти і продуктів дешевих прикупити. Снігурів доїв, голуби хліб давати відмовляються. Бабусі навіть за вдування з піною більше не годують", - жартує автор поста.

У коментарях також в'їдливо підкололи "процвітаючу" "ДНР".

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Військовий експерт Мусієнко закликав не розносити "зраду" щодо відходу ЗСУ від Очеретиного

неділя, 28 квітень 2024, 20:43

Збройні Сили України доволі вдало та успішно тримають оборону на Сході, попри те, що ворог переважає за чисельністю, кількості артилерії та авіації. російські війська ведуть наступ на Донецькому напрямку із 10 жовтня 2023 року, відколи розпочали масова...

Українські військові вибили окупантів і повернули позиції південніше Іванівського - офіцер ЗСУ

неділя, 28 квітень 2024, 20:15

Українським військовим вдалося повернути позиції південніше населеного пункту Іванівське на Донеччині. Проте окупаційна армія РФ не припиняє штурми у спробах захопити Часів Яр. Про це в ефірі "Апостроф TV" розповів заступник командира батальйону 92-ї О...