Екс-генпрокурор став підприємцем, а його син відкрив у Києві спортивний клуб (фото)

Вони зареєструвались як ФОПи в один день – 5 квітня 2016 року.

Фото: bigmir)net.Валерій Ярема, 29-річний син екс-генпрокурора Віталія Яреми, у травні 2017 зареєстрував знак для товарів і послуг «Geliar». Про це «Нашим грошам» стало відомо з сайту ДП «Укрпатент», передають Патріоти України.

Валерій Ярема з 2014 року керував департаментом реєстрації речових прав на нерухоме майно Державної реєстраційної служби. Раніше він працював у «Авант-банку», який у той перід став отримувати комісію з оплати за витяги з Реєстру майнових прав на нерухоме майно, за який і відповідав департамент Яреми-молодшого. Також в «Авант-банк» у той період були переведені зарплатні рахунки Генпрокуратури, яку очолював Ярема-старший.

Обидва Яреми після звільнення держслужби стали підприємцями. При цьому вони зареєструвались як ФОПи в один день – 5 квітня 2016 року.

Екс-генпрокурор зареєструвався як фізична особа-підприємець з основним видом діяльності «дослідження кон’юнктури ринку та виявлення громадської думки». Син вирішив займатися «діяльністю фітнес-центрів». Про це «Нашим грошам» стало відомо з Єдиного реєстру юросіб та фізичних осіб-підприємців.

«Геліар» – це спортивний клуб, що відкривається навесні 2018 року. Існує також ТОВ «Геліар», де Валерій Ярема – керівник, а співвласником значиться колишній працівник правоохоронних органів Юрій Клименок.

ТОВ «Геліар» спеціалізується на діяльності спортивних клубів. У січні 2017 року регіональне відділення фонду держмайна оголосило конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які мали оцінити нежитлове приміщення площею 1597,5 кв.м в НСК «Олімпійському» – щоб ТОВ «Геліар» могло цю нерухомість взяти в оренду.

Згідно інформації з Єдиного реєстру юросіб та фізосіб-підприємців, син екс-генпрокурора нині співволодіє ТОВ «Архдизайн 777», благодійною організацією «Фонд Елеос» та ТОВ «Анг стиль». На останню фірму записане домоволодіння площею 260 квадратів у с. Вишеньки Бориспільського району Київської області.

У квітні 2017 іпотеку на цей будинок на 11,4 млн грн в «Кредит оптима банку» узяв партнер Валерія Яреми по «Анг стилю» Гулієв Назим Айдин Огли.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....