"Екстремальне загартовування": У Києві чоловік бігав у самих шортах (відео)

Бігун розпочав тренування всього лише 2 дні перед тим.

Фото: "Рідний Київ".У соціальній мережі обговорюють хлопця, який вирішив зробити пробіжку в холодному листопаді в одних шортах. Молоду людину не зупинив навіть перший сніг, який пройшов у неділю в українській столиці. Відеоролик з "сніжним бігуном" розмістила на своїй сторінці в Facebook журналіст Анна Копитько, передають Патріоти України.

"Сьогодні в Бабиному Яру зустріла хлопця, який бігав в одних шортах. Розговорившись з ним дізналася, що тільки вчора він почав таким чином загартовуватися. А сьогодні пішов перший сніг в Києві. Це застало зненацька тільки перехожих, спортсмен ж продовжив бігати незворушно. На тлі природи цей дивак в синіх шортах виглядав сміливо ", - підписала свій пост журналіст.

Як видно з відео, дівчина навіть встигла поставити кілька запитань екстремального хлопцю і поцікавилася, як він себе почуває. "- А вам не холодно бігати? - Холодно. - А навіщо ви так бігаєте? - загартовує. - Давно? - Вчора почав. - Нічого собі! Сніг випав ..., - не стримуючи себе майже кричу від щастя ... - Ну, так, є таке. Так, навпаки, прикольніше. - Так? Ну, удачі! Не зупиняйтеся! - Дякую, - ... а то замерзнете ... "

Нагадаємо, в Києві 12 листопада випав перший сніг. У соцмережах бурхливо відреагували на це атмосферний подія. Користувачі активно публікують відео, на яких столицю України засніжило.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Протягом кількох крайніх діб почала загострюватись ситуація на Краматорському та Покровському операційних напрямках, й явно не на користь ЗСУ, - Костянтин Машовець

середа, 24 квітень 2024, 9:32

1. Почнемо з Краматорського... Очевидно, командування угрупування військ (УВ) противника "Юг", на напрямку докладання своїх основних зусиль, а це зараз - м.Часів Яр та прилеглі райони, прагне вже найближчим часом добитися більш-менш значних успіхів. На...

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...