"Енергетичне фіаско": Окупанти в Криму не здатні заберзпечити Крим електрикою (фото)

Введення в експлуатацію було заплановано на вересень 2017 року, однак нічого не вийшло.

Фото: "Інформаційний спротив".У анексованому Російською Федерацією Криму окупаційна влада не змогла ввести в експлуатацію по одному енергоблоку споруджуваних Сімферопольської і Севастопольської ТЕС і виявилася не в змозі забезпечити півострів електроенергією. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на група "Інформаційний спротив" ("ІС").

"Після анексії Криму керівництвом РФ було прийнято рішення про будівництво генеруючих потужностей ТЕС, здатних, за планами окупантів, компенсувати поставки електроенергії з України", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що окупанти розраховували: енергосистема Криму після запуску в роботу об'єктів I черги Севастопольської та Сімферопольської ТЕС повинна була б отримати додаткову потужність 470 МВт. По завершенню будівництва - відповідно, 940 МВт.

Введення в експлуатацію було заплановано на вересень 2017 року, однак нічого не вийшло.

"Але замість введення нових енергопотужностей окупаційна влада визнала інформацію про хід робіт, що проводяться, конфіденційною. Кримський розпил грошей російських пенсіонерів буде засекречений до кінця будівництва і ще 5 років після його закінчення", - підкреслили експерти "ІС".

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...