Ерзац-еліта "руского міра": Додон похизувався знайомством з ідеологом російського фашизму (фотофакт)

На перезентації книжки французького письменника та есеїста поряд із президентом Молдови був присутній відомий своїми українофобськими поглядами Олександр Дугін.

Фото: geopolitica.ru.Президент Молдови Ігор Додон зустрівся з відомим російським фашистом, ідеологом неоєвразійства Олександром Дугіним. Президент у своєму Facebook зазначив, що взяв участь у презентації книжки "французького письменника і есеїста Ерве Жювена "Західна стіна не впала", передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Робота має особливе значення для Республіки Молдова, оскільки у нас значна частина суспільства все ще залишається в полоні ілюзій, що так звана європейська інтеграція добродійна для нас. У цьому сенсі книжка "Західна стіна не впала" - як холодний душ для тих, хто марить про Європейський Союз", - зазначив президент.

На презентації також поруч із Додоном був присутній відомий своїми українофобськими поглядами Олександр Дугін. Він також мав виступ. Наразі тема виступу Дугіна невідома.

Однак Додон зазначив, що книжка "Західна стіна не впала" була перекладена молдовською мову.

Із відкритих джерел Ерве Жювен відомий своїми антиамериканськими заявами, ідеями євразійства, зокрема, він виступає за зближення Західної Європи та Росії. Так, 2016 року Жювена на офіційному сайті Міжнародний дискусійний клуб "Валдай", учасником якого зазвичай є президент РФ Володимир Путін, презентували як представника Eurogroup Consulting (інформації про цю групу недостатньо, проте видно, що ця компанія консультує з питань банківської, енергоіндустрії тощо).

Також Жювена на цьому ж сайті представляють як економіста, який критикує ідею розширення НАТО. Він вважає, що основна мета розширення НАТО полягає "в відділенні Європейського Союзу від Росії і забезпечення неможливості об'єднання Євразії, що стало б катастрофою для англо-американського тандему".

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...