"Фінансують сепаратистів": СБУ звинуватила відомий бренд одягу у співпраці з терористами із "ЛНР" (фото)

Активісти неодноразово вказували на той факт, що на Луганщині продовжує працювати завод компанії, а одяг звідти згодом продають в Україні.

Фото: Royal & Loyalty.Служба безпеки України звинуватила відомого виробника одягу Gloria Jeans у тому, що вони фінансували бойовиків на Донбасі. Причиною для звинувачень стало те, що "ділки організували виробництво продукції на тимчасово непідконтрольній українською владою території Луганської області", повідомили на сторінці СБУ у Фейсбук, передають Патріоти України.

"За інформацією спецслужби, ділки сплачували "податки" до так званих державних органів "ЛНР", гроші використовувалися, зокрема на фінансування незаконних збройних формувань бойовиків", – йдеться в повідомленні.

Слідчі СБ України провели низку санкціонованих обшуків в офісах та складських приміщеннях комерсантів у Київській, Харківській, Одеській, Львівській, Дніпропетровській, Запорізькій та Полтавській областях. Під час яких правоохоронці виявили документацію та значну кількість готової до реалізації продукції.

Склади Gloria Jeans з одягом, виготовленим на окупованій Луганщині:

Під час обшуків були отримані докази, що одяг вироблявся на окупованій території. Надалі товар транспортували через неконтрольовану ділянку українського кордону на територію Російської Федерації. Ділки підробляли документи щодо виготовлення продукції нібито на території РФ та інших країн і на їх підставі ввозили товар через митний кордон України для реалізації.

Варто зазначити, що СБУ у своєму повідомленні не називають імені виробника. Однак активісти неодноразово вказували на той факт, що на Луганщині продовжує працювати завод компанії, а одяг звідти згодом продають в Україні. Відтак магазини Gloria Jeans пікетували у Києві та Львові.

Окрім того, на частині фото, оприлюднених СБУ, видно логотип компанії.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...