"Фронтовики" рятують мажора, що "пороху не нюхав": Ілля Ківа привів обурених "ветеранів АТО" до Солом'янського суду виручати "бойового побратима", що забезпечив їх рюкзачками (відео)

У суді повідомили, що жодного клопотання про обрання запобіжного заходу для затриманих до Солом’янського суду від НАБУ не надходило.

Фото: rian.com.ua.

У Солом’янському районному суді Києва вдень зібралося декілька десятків людей у зеленій уніформі. Самі не представлялися, натомість радник міністра внутрішніх справ України Ілля Ківа, який був присутній там, пояснив, що це наче б то ветерани бойових дій на сході України, які прийшли на підтримку сина міністра МВС Арсена Авакова, передають Патріоти України з посиланням на "Радіо Свобода".

Попередньо Олександра Авакова затримало Національне антикорупційне бюро України і вручило йому підозру. За словами Ківи, начебто у будівлі на Шолуденка, 1 суд мав би обирати запобіжний захід Авакову молодшому.

Натомість у суді повідомили, що жодного клопотання про обрання запобіжного заходу до Солом’янського суду від НАБУ станом на 18:00 вівторка не надходило.

У бюро повідомили, що в результаті низки обшуків за підозрою у розтраті понад 14 мільйонів гривень затримали трьох людей: колишнього заступника міністра внутрішніх справ України, представника фірми-переможця тендеру з постачання рюкзаків та ще одну приватну особу. Натомість Міністерство внутрішніх справ України назвало «політичними, а не юридично обґрунтованими» дії НАБУ.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...