"Футбольні гладіатори": Російського фаната вбили під час бійки

Інцидент стався через те, що красноярські фанати приїхали до Новосибірська, щоб з'ясувати стосунки через банери, які новосибірські ультрас відібрали у бійці ще 30 вересня.

Фото: Twitter.Один з фанатів красноярського "Єнісей" загинув у бійці з футбольними уболівальниками "Сибіру". Хлопцеві пробили скроню і зламали шийні хребці, у результаті чого він помер на місці бійки, передають Патріоти України з посиланням на Чемпионат.com.

Інцидент стався 18 листопада після матчу "Сибіру" з волгоградським "Ротором" у 24-му турі Футбольної національної ліги. Красноярські фанати приїхали до Новосибірська, щоб з'ясувати стосунки через банери, які новосибірські ультрас відібрали у бійці ще 30 вересня.

Під час бійки фанат "Єнісею", отримавши удар по голові, залишився лежати на землі. Швидка, що прибула на місце, лише констатувала смерть молодої людини. Пізніше з'ясувалося, що загиблого звали Едуард. У нього залишилися дружина і п'ятирічний син.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...