Гарне почуття гумору та непомірне нахабство: Коломойський знайшов черговий привід для позову до Нацбанку

Олігарх вважає, що своїми діями Нацбанк посягнув на його честь, гідність та зіпсував ділову репутацію.

Фото: football.ua.Розглядом займеться Печерський райсуд столиці. Колишній голова Дніпропетровської ОДА, бізнесмен Ігор Коломойський подав позов до Національного банку України про захист честі, гідності та ділової репутації. Відповідний позов зареєстрований Печерський районним судом Києва 1 листопада, передають Патріоти України з посиланням на "Українські новини".

Відповідачами за позовом є НБУ, ТОВ "Ріботто", фізична особа Тарас Мірошник, ТОВ "Редакція газети Закон і Бізнес", ТОВ "Інформаційне агентство Інтерфакс-Україна", ТОВ "Київський інститут проблем управління ім. Горшеніна".

Третіми особами за позовом є ТОВ "Інкерія і ТОВ "Інком 2001".

Текст судового визначення з вимогами позивача поки не оприлюднений.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обдиралівка з електроосвітленням

субота, 18 травень 2024, 7:49

Відверто з болем. Якби мене хтось запитав, як життя-буття цієї весняної воєнної пори у центрі столиці, де мешкаю вже понад тридцять літ, то я би на це питання відповів словами героїв відеосюжетного анекдоту про хлопчика і його розважливого кота. Там м...

Заяви Кремля про взяття ЗСУ в "котел" у Часовому Яру – ІПСО на тлі візиту путіна в Китай

субота, 18 травень 2024, 7:15

Росіяни дійсно мають просування на Донеччині й Харківщині, але їхні заяви про успіхи – перебільшені. Російський диктатор володимир путін перебуває з візитом у КНР. За словами кремлівського речника Пєскова, він обов'язково обговорюватиме війну в Україні...