Газова атака: Правоохоронців під Жовтневим палацом труять невідомою речовиною - є потерпілі

Нападники кидали петарди та застосували піротехнику, намагаючись прорватись усередину палацу, вчинили штовханину з правоохоронцями та пошкодили двері будівлі.

Фото: "Українська правда".Унаслідок зіткнення поліції та прихильників Міхеїла Саакашвілі біля Жовтневого палацу і всередині самої будівлі постраждало кілька правоохоронців. Про це в коментарі "112 Україна" заявив директор департаменту комунікації Національної поліції Ярослав Тракало, передають Патріоти України.

За його словами, правоохоронці отруїлися розпиленою речовиною невідомого походження.

"На цей момент біля Жовтненого палацу перебувають тисяча поліцейських і військовослужбовців Нацгвардії, які супроводжували участників заходу з місця збору в парку Шевченка до Жовтневого палацу. Біля нього участники акції кидали петарди та застосували піротехнику, намагаючись прорватись усередину палацу, вчинили штовханину з правоохоронцями, пошкодили двері будівлі. На цей момент у мене є інформація про те, що є потерпілі збоку правоохоронців від отруєння невідомою речовиною", - заявив він.

Тракало додав, що інформація про потерпілих серед протестувальників не надходила. Затриманих серед протестувальників також немає.

"З боку учасників акції офіційна інформація на лінію "102" не надходила. На цей момент затриманих немає. Але правоохоронці документують всі дії, за кожним фактом буде надано правову оцінку", - розповів він.

Тракало також повідомив, що в будівлі перебувають близько 850 осіб, які прийшли на концерт, у тому числі діти.

Пізніше радник голови МВС Зорян Шкіряк заявив, що в результаті масових заворушень постраждали десятки правоохоронців.

Зазначимо, що частина прихильників Саакашвілі вже покинула територію, прилеглу до Жовтневого палацу, вирушивши до будівлі парламенту.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...