Генпрокуратура хоче заочно засудити відомого кремлівського функціонера, який вже оголошений в розшук

Наразі Головна військова прокуратура здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою Затуліна у вчиненні злочинів, пов’язаних із посяганням на територіальну цілісність і недоторканість України.

Фото: Новороссия.Печерський районний суду 1 грудня задовольнив клопотання прокурори і надав дозвіл на здійснення спеціального досудового розслідування щодо депутата російської Держдуми Костянтина Затуліна. Про це повідомили в Генпрокуратурі сьогодні, 4 грудня, передають Патріоти України.

Зазначається, що після проведення слідчих та дій обвинувальний акт стосовно Затуліна буде переданий до суду для проведення спеціального судового провадження (заочного засудження).

Наразі Головна військова прокуратура здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні 2015 року за підозрою Затуліна у вчиненні в період лютого - березня 2014 року кримінальних правопорушень, пов’язаних із посяганням на територіальну цілісність і недоторканість України, плануванням, підготовкою, розв’язуванням та веденням агресивної війни.

Підозрюваного у вересні цього року було оголошено в державний розшук, слідчим суддею надано дозвіл на його затримання та доправлення до суду для розгляду клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...