"Гібридний" Нестор у "шпагаті" Москва-Будапешт": Нардеп Шуфрич консультує владу Угорщини, як краще дошкуляти Україні - ЗМІ

Після місій до терористів на Донбас у 2014 році, Нестор-миротворець вирішив «допомогти» Україні ще й на Закарпатті з угорцями.

Фото: Ракурс.Угорський уряд проводить консультації з колишнім депутатом від «Опозиційного блоку» Нестором Шуфричем про проблеми у відносинах з Україною. Про офіційну зустріч між віце-прем'єром Угорщини Жолтом Шем'єном і нинішнім членом партії «За життя» повідомляється на сайті угорського уряду, передають Патріоти України.

Зазначається, що під час зустрічі Шуфрича і Шем'єна, відповідального за національну політику країни, обговорили українсько-угорські відносини, а також питання угорців в Україні й українського громадянства.
«Сторони досягли згоди з приводу права громадян на вільний вибір кількох громадянств і захисту прав меншин», - сказано в повідомленні.
Це не перша зустріч Шуфрича з віце-прем'єром Угорщини, відзначає видання «Українська правда».
У вересні український депутат на запрошення уряду Угорщини відвідав відкриття чергової сесії парламенту і провів зустріч з Шем'єном, під час якої обговорювалася нова редакція українського закону «Про освіту».
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...