"Гібриди" з колодами злетіли до неба: На Світлодарській дузі "третя сила" знищила стратегічне укріплення окупантів підрозділу "Адідас"

Позиція бойовиків "Адідас" на важливій стратегічній висоті на Світлодарській дузі була розгромлена невідомим піздрозділом.

Фото: 24 Канал.На Світлодарській дузі була розгромлена позиція бойовиків "Адідас" на важливій стратегічній висоті. Про це повідомив у своєму Facebook волонтер Юрій Мисягін, передають Патріоти України.

За його словами, з укріпленої позиції терористи постійно обстрілювали українців.

"Щоб ви зрозуміли її важливість для терористів, так от, вона не менш важлива і стала вже відомою стратегічна позиція "Мурашник". Так от, вчора на ній добре злітали і горіли колоди, якими вона укріплена в кілька накатів", - повідомив Мисягін.

"Напевно знову в черговий раз "Третя сила" непомітно відзначилася і швидко розчинилася в темряві", - додав волонтер.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.