"Гігієнічна блокада": Саакашвілі не пустили прийняти душ в готелі (відео)

Екс-очільник Одеської ОДА вже вдруге намагався зайти в готель "Київ", щоб помитися у когось в номері, але його не пустили.

Фото: РБК-Україна.Колишній президент Грузії і екс-губернатор Одеської області України Михаїл Саакашвілі спробував прорватися в готель "Київ" в центрі столиці, щоб помитися. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передають Патріоти України з посиланням на телеканал NewsOne.

За його словами, з ранку Саакашвілі вже вдруге намагався зайти в готель, щоб помитися у когось в номері, але його не пустили. Тому захоплення готелю "Київ" вдруге не відбулося.

Нардеп уточнив, що правоохоронці знають про те, що Саакашвілі перебуває у наметовому містечку під верховною Радою, але не роблять "різких дій" для затримання, щоб уникнути кровопролиття.

"Саакашвілі перебуває в розшуку, він оточив себе бойовиками, поліція не робить різких дій для того, щоб не було кровопролиття, тому що бажання Саакашвілі — це пролити багато крові, щоб показати, що "нас б'ють". Ми не дамо їм таких варіантів", — заявив Геращенко.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...