Глобальна авіаційна перемога України: Порошенко розповів, як українці підкорили небо (відео)

Президент зазначив, що відома французька компанія використовуватиме українські літаки.

Фото: Znaj.ua.Завод "Антонов" підписав контракт із французькою компанією "Боллоре". Про це повідомив президент України Петро Порошенко, передають Патріоти України.

За його словами, літаки АН-124 будуть перевозити європейські супутники й обладнання для них.

"35 років тому в небо Вперше піднявся Ан-124 "Руслан". Модель досі одна з найбільш затребуваніх у класі Важко транспортних літаків. Підтвердженням цього є контракт заводу Антонов та французької компанії "Боллоре", - зазначив глава держави.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...