Голову Верховного суду, якого підозрюють у підтримці диктаторських законів 16 січня та протидії декомунізації, відправили у відставку

Вища рада правосуддя задовільнила прохання Ярослава Романюка про звільнення його посади.
Фото: 112 Україна.14 грудня Вища рада правосуддя (ВСП) задовільнила прохання про відставку голови Верховного суду України Ярослава Романюка. Про це повідомляє прес-служба ВСП, передають Патріоти України.

Відзначається, що рада звільнила також суддю Вищого адміністративного суду Ірину Бухтіярову, суддю Вищого господарського суду Володимира Карабаня, суддю Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Олену Попович і суддю Господарського суду Чернігівської області Наталію Скорик. Всі вони також подали заяви про відставку.

Романюк очолював Верховний Суд з травня 2013 року. Він взяв участь в конкурсі на посаду судді нового ВСУ, але 27 липня 2017 року знявся з конкурсу за власним бажанням.

Активісти "Чесно" звинувачують його в підтримці диктаторських законів 16 січня, протидії декомунізації і зв'язках з колишнім заступником глави АП Андрієм Портновим.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Досі вважає Путіна "впливовим політиком": Славу Дьоміна жорстко засудили за інтерв'ю з Анною Алхім

четвер, 25 квітень 2024, 20:06

Українського ведучого Славу Дьоміна засудили в Мережі за інтерв'ю зі скандальною блогеркою з Дніпра Анною Алхім, яка раніше висловлювала захоплення диктатором Володимиром Путіним. В інтерв'ю з Дьоміним вона заявила, що Путін «нагинає весь світ» і знову...

"Гуманизм привел к массовой бойне": Пропагандист Кремля пожалкував, що по Донбасу не вдарили ядерною зброєю

четвер, 25 квітень 2024, 19:42

Російський пропагандист вважає, що давно треба було завдати ядерного удару по Україні. Мовляв, тоді б "усього цього не було". Про це пише журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. Йдеться про Z-блогера Владислава ...