"Гвоздика", "Акация", БМП, блокпосты и танк": Українська майстриня в зоні АТО виготовляє неймовірні сувеніри (відео)

Матір двох дітей Оксана перетворює простий гіпс на шедеври завдяки техніці малювання пензлем.

Фото: ТСН.Селище Кримське Луганської області відроджується після потужних боїв кінця 2014 і початку 2015 років. До власних домівок потроху повертаються люди, а дехто навіть на передовій робить витвори мистецтва, йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Матір двох дітей Оксана перетворює простий гіпс на шедеври завдяки техніці малювання пензлем. Лише в час найзапекліших боїв вони залишала оселю, аби потім повернутися і продовжити свою працю. До війни статуетки виготовлялися тільки мирні, однак тепер із гіпсу є ледь не повний набір військової техніки. "Гвоздика", "Акація", БМП, блокпости, танк. На сувеніри беруть", - розповідає про своїх покупців-військових майстриня.

Бійці на позиціях неподалік кажуть, що останній потужний обстріл пережили ще в грудні, а теперішню ситуацію можна цілком назвати спокійною. Часу військові не гаяли і встигли укріпити позиції та навіть забетонувати підземні бункери. "Має витримати ядерний удар", - пишаються вони. Подбали солдати не лише про безпеку, а й про тепло та гігієну – побудували лазню. Військовою кухнею завідує чарівна Настя, тож солдати постійно мають смачні гарячі страви. А в господарстві є гуси, котрі живуть на позиції вже третій рік і є немов талісманами – передаються з бригади у бригаду.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...