"І ці люди мають рятувати Путіна": У Росії зп'яну застрелили старшого офіцера Росгвардії

Офіцер загинув в результаті вогнепального поранення, отриманого в ресторані.

Фото: regnum.ru.Вночі з 25 на 26 листопада в місті Армавір Краснодарського краю було вбито офіцера Росгвардіі, який тимчасово виконував обов'язки начальника відділу позавідомчої охорони міста Армавір. Про це повідомили в прес-службі Північно-Кавказького округу військ Росгвардії, передають Патріоти України.

"У Армавірі в неділю вночі близько 3:20 мск в.о. начальника відділу позавідомчої охорони міста став очевидцем конфлікту, якому спробував запобігти. В результаті, офіцер отримав поранення і помер у лікарні, куди його було доставлено. Інцидент стався в позаслужбовий час", - повідомили там.

Офіцер загинув в результаті вогнепального поранення, отриманого в ресторані.

Зараз на місці інциденту працюють слідчі.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вогонь охопив п'ять тисяч квадратних метрів: У Росії в морському порту спалахнула масштабна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 20:30

У ніч проти четверга, 9 травня, за місцевим часом на Далекому Сході РФ у морському торговельному порту Петропавловська-Камчатського спалахнула масштабна пожежа. Про це повідомляють російські Telegram-канали з посиланням на місцеве управління МНС РФ, пе...

"Посіпаки є посіпаками": "Слуги" в Київраді відмовилися голосувати за присвоєння Залужному та Ліні Костенко звання почесного громадянина Києва (відео)

середа, 8 травень 2024, 19:55

Депутати від президентської фракції "Слуга народу" в Київраді відмовилися голосувати за надання звання "Почесний громадянин Києва" колишньому Головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному та поетесі Ліні Костенко. Під час голосування вся фракція у повному с...