"Я не флюгер": "Король російської попси" висловився стосовно Путіна

Кіркоров, втім, заявив, що не планує вступати до Putin team.

Фото: ТВ Центр."Король російської естради" Філліпп Кіркоров, який недавно отримав нагороду з рук президента Росії Володимира Путіна, заявив, що завжди любив і буде любити главу держави РФ. Так, Кіркоров розповів, що не планує вступати в громадський рух під назвою Putin Team ( "Команда Путіна"), створений хокеїстом Олександром Овечкіним, передають Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

Кіркоров заявив, що він "не флюгер" і не змінює політичні пристрасті
"Я, можливо, не входжу в цей "тім", але для мене сама участь в тому, що я роблю, в країні, якою керує наш президент, це вже і є "тім" для мене. Я в пулі президентському! Нехай офіційно, неофіційно, але я представляю його інтереси, гастролюючи по всій країні, приїжджаючи до Криму", - пояснив артист.
"Не обов'язково приєднуватися, я взагалі проти якихось приєднань. Головне, щоб ти духом був з цією людиною і вірив в нього, поважав його, любив його і голосував за нього, що я і роблю протягом багатьох років", - додав він .
Артист додав, що на виборах президента Росії в 2018 році залишиться вірним своїм уподобанням. "Я не флюгер, я не змінюю ні політичних пристрастей, ні людських. Якщо я один раз вибрав собі президента багато років тому і голосував за нього не один раз, то як ви думаєте, за кого я буду голосувати в 2018 році?" - заявив Кіркоров.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала, - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...