"Я не можу більше", - відома тернопільська волонтерка у відчаї від звинувачень у свою адресу

Лілія Мусіхіна на своїй сторінці в Фейсбуці озвучила свій крик душі, через провакації, які влаштовують проти неї інформаційні "тролі".

Фото: Погляд.Відома тернопільська волонтерка Лілія Мусіхіна у відчаї від нерозуміння та звинувачень на свою адресу. Недавно на своїй сторінці в Фейсбуці вона писала, мовляв, розуміє, що всі ці провокації влаштовують інформаційні "тролі", та сьогодні ввечері Ліля втомилася "бути чоловіком" і озвучила словами свій крик душі, передають Патріоти України.

"За що?..

Я лишила все, щоб просто служити вам. Я не просила нічого взамін і ні на що не чекала - ви почали мене обзивати божевільною тупою жирною коровою.

Я шукала гроші вам на лікування, грузила тонни ящиків - ви питали мене, хто мені платить і що я цього маю.

Я визбирувала по копійці гроші для ваших синів і братів. стояла ледь не на колінах перед цілим світом - ви сказали, що "за бабки вона "рішає" любе...

Я блокувала фірму, яка торгує цигарками і патронами, щоб вбивати ваших чоловіків, - ви сказали, що за гроші я і такі як я, припинили блокаду.

Я хотіла, щоб діти загиблих мали дім - ви знову почали мене в чомусь звинувачувати. Вам знов недогода.

Я розказую вам про те, як борюсь а ваші інтереси і чую тільки одне (!) питання: чи платять тобі.

Я забула про роботу, я не бачу дитини, я стримую сльози, коли чоловік дзвонить з такого місця, в якому ворогу не побажаю бути. Я теж людина.

Знаєте: я людина, і мене теж болить.

Я не можу більше.

Доробляйте самі.

Вважайте, я здалась", – у розпачі написала Ліля Мусіхіна. Під даним постом дуже багато тернополян підтримують волонтерку.

"Якщо плюють у спину – значить ти попереду", – нагадують друзі, принагідно пропонуючи різні варіанти відпочинку від клопіткої напруженої волонтерської праці.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...