"Я піду першим" - у ЗМІ показали, як Саакашвілі закликав до штурму Жовтневого палацу (відео)

Політик оголосив натовпу своїх прихильників, що у палаці буде "штаб".

Фото: "Крим.Реалії".У мережі з'явилося відео, на якому лідер партії "Рух нових сил" Міхеїл Саакашвілі оголошував про наміри створити координаційний штаб у Жовтневому палаці. Відео опубліковано на Youtube, передають Патріоти України.

"Ми зараз звідси йдемо в Жовтневий палац, і там буде штаб нашої координаційної ради. Щоб нас не ганяли не тільки по наметах ночами. Ви ж бачите, що ми нічого не перекриваємо, нікому нічого не заважаємо, ви ж бачите, що все це дуже мирно. Скільки б вони не говорили про перевороти - ніяких переворотів ми не робимо. Ми ж не йдемо займати Банкову чи Верховну Раду. Ми зараз підемо до Жовтневого палацу. Там буде штаб", - заявляв Міхо.

"Після всього цього ми будемо ставити символічні пікети біля Верховної Ради і ми будемо діяти. Я вас дуже прошу, не піддавайтеся на обман. Ми повинні бути готові діяти кожен день. Я піду першим і ми всі підемо разом", - говорив прихильникам Саакашвілі.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...