"Я різав завгоспа, бо він довів мене до афекту": Чоловік влаштував різанину в сумському ресторані (відео)

Зловмисник прийшов вранці та став першим відвідувачем закладу.

Фото: rbc.ua.У Сумах стався напад чоловіка з ножем на двох співробітників ресторана. Зловмисник прийшов вранці та став першим відвідувачем закладу, йдеться, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Вже на вході він почав розпитувати про завгоспа, і охоронець провів клієнта всередину, а вже за хвилину почалася різанина. "Чую крик божевільний: Юра, затримай його, затримай! Він повз мене рвонув, я тільки побачив, що в нього в руці ніж, і ніж увесь у крові. Завгосп вибіг увесь закривавлений", - розповів Юрій Гирявенко.

Нападник побіг до зупинки громадського транспорту, двоє охоронців кинулися навздогін. На зупинці тоді стояла одна маршрутка. Коли охоронці забігли її перевірити, налякані пасажири сиділи, не піднімаючи очей. Лише одна жінка жестами потайки вказала на заднє сидіння, де ховався втікач. Охоронці його скрутили і затримали, однак той спромігся поранити в руку 29-річного чоловіка. Йому медики надали допомогу на місці, а от завгоспа довелося госпіталізувати. "Колото-різані рани плеча, передплічча, ушкодження суглобу", - пояснила головний лікар Сумської станції екстреної медичної допомоги Галина Білоус.

Затриманий стверджує, що для нападу мав вагомі причини. "Я різав завгоспа, бо він довів мене до афекту, тому що образив кілька років тому", - каже чоловік. Про наявність задавненого конфлікту твердять і в поліції. "Кілька років тому завгосп його образив через те, що не хотів робити водовідвід біля його помешкання. Таким чином він, тобто затриманий, взяв дома ножа і прийшов з'ясовувати обставини з завгоспом", - розповів керівник Сумського відділу поліції Павло Карабута.

Місцеві жителі зізнаються, що проблема дійсно у водовідводі з ресторану, котрий веде прямісінько у двір багатоквартирного будинку, мешканці котрого вже стомилися скаржитися. Люди кажуть, що вода затоплює підвал і підмиває самі стіни будинку. Одного разу трубу, з якої лилася вода, жителі самотужки заліпили цементом, але невдовзі з боку ресторану в паркані прорубали іншу діру – і вода знову пішла у двір. Пожильці дому не схвалюють учинок сусіда, та обіцяють, що зі стічними водами ресторану надалі боротимуться законними методами.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вам будь-який військовий скаже, що волонтер, який привозить десятки FPV, – не менш цінний, ніж піхотинець на позиції, - Віктор Андрусів

понеділок, 29 квітень 2024, 23:33

"Про різницю між участю й індульгенцією. Одна з найбільших проблем нашого часу – це рівняти всіх під одну гребінку. Якщо військовий – то герой, якщо виїхав у Європу – то зрадник. Насправді серед військових купа різних покидьків, які можуть утекти, укра...

Не впевнений, що серед мільйона осіб у силах оборони хоч хтось воює за владу. За неї узагалі не треба воювати, - Віктор Трегубов

понеділок, 29 квітень 2024, 23:23

"Уже писав, та ще раз треба. З усіх аргументів на користь ухилення різного ступеня довбодятлізму мене більш за все дивує "за що воювати, за цю владу?" Ем. Мені просто цікаво, а ті, хто його висувають, хоча б на секунду намагаються подумати, що говорить...