"Я свою дружину долонькою б'ю її по дітородному органу сильніше, ніж він мене по обличчю": Одіозний російський "десантник" прокоментував бійку з журналістом (відео)

В мережі посміялися над недолугим порівнянням чоловіка.

Фото: From-ua.com."Десантник" Олександр Орлов, який вдарив в День ВДВ журналіста прокремлівського телеканалу НТВ Микиту Развозжаева, коли той вів репортаж, вразив мережу своїм інтерв'ю в прямому ефірі одного з російських телеканалів. Відповідний відеоролик опублікував в Facebook блогер Рустем Адагамов, передають Патріоти України.

Ведучий програми Андрій Малосолов попросив Орлова прокоментувати переможний боксерський поєдинок з журналістом з Пермі Романом Четіним, який кинув виклик бешкетникові.

На питання про спортивні якості свого опонента Орлов, зробивши довгу паузу, видав наступне: "Ну, як сказати ... Ось я коли займаюся сексом зі своєю дружиною, я своєю долонькою б'ю її по дітородному органу сильніше, ніж він мене по обличчю... Удари по обличчю ні про що взагалі... Йому б потренуватися, удар поставити... А він мене бив... Ну це ніщо взагалі".

Після цього у "десантника" запитали про те, як змінилося його життя після інциденту з журналістом НТВ.

"В гіршу сторону... В плані того, що... Ну як би... Моя менеджерська діяльність вся пішла п*здою", - відповів Орлов, збивши ведучого з пантелику.

У свою чергу коментатори цілком оцінили ораторські здібності і бійцівські якості чоловіка, також пошкодувавши його дружину.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...