"Я вам покажу і Київ під іншим прапором і всю Україну": Жириновський публічно заявив, що планує зробити людей дальтоніками (відео)

Лідер ЛДПР заявив, що виграє вибори в Путіна.

Фото: glavcom.ua.Лідер ЛДПР Володимир Жириновський заявив, що США "влаштують заваруху" в Україні в лютому наступного року перед президентськими виборами в РФ, що, на думку політика, допоможе йому виграти у Володимира Путіна. Про це Жириновський сказав під час одного з політичних шоу на телеканалі "Россия 1", передають Патріоти України.

"Це сценарій, щоб змусити Трампа – не хочеш Корею бомбити – ось давай на Україні цю заваруху влаштуємо. І коли? Вони ж дату намітили. У лютому, щоб спробувати дати нам поганий фон для виборів президента. І не розуміють, що тоді я можу обійти Путіна і я зможу перемогти на виборах. Тоді я вам покажу і Київ під іншим прапором і всю Україну", - сказав Жириновський.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...