"Як думаєте, Брюсель в долі? Думаю, європейців нахабно "кинули" - блогер про корупційні схеми при видачі "біометрики"

Чоловік зазначає, що при оформленні біометричних паспортів діє велика мережа посередників, а видачу документів спеціально затягують для наживи.

Фото: Вільне життя."Європейці нам відкрили безвіз. А далі у нас вже пішло за власним сценарієм. Становлення дуже простого "бізнесу". Для тих, хто приймає від нас всілякі папірці", - пише на своїй сторінці у Фейсбук Дмитро Тузов, передають Патріоти України.

"Сходіть у центр адміністративних послуг – спробуйте оформити біометричний паспорт.

Треба встати о 5-ій ранку (це не погано, рано вставати корисно). Отримати один з 20-ти талончиків. Здати документи. Сплатити щось біля 500 (900) гривень. Й спокійно йти додому, щоб забрати паспорт за 1 (або 2 місяці, залежно від сплаченої суми). Так і було зроблено.

Через місяць очікування, прийшли у ЦАП. Де нас чемно поінформували, що процедура затягується десь на 4 місяці. Черга, нічого не вдієш...

Ніби, все об"єктивно. Але завжди є альтернатива: звернутись до посередників, які беруть 6500 гривень й обіцяють зробити теж саме диво за два тижні.

А тепер покажіть мені, будь-ласка, того ідіота, який зламає цю схему й почне видавати громадянам України ці дорогоцінні паспорти впродовж місяця або двох за ті ж 900 (500) гривень!

Такому персонажу, щонайменше, начистять писок (або й задушать десь у коридорі) свої ж колеги. Вріжуть, як незаконнонародженому синові лейтенанта Шмідта, який псує ефективно працюючу схему на підконтрольній їм території.

А тим, хто тупо стоїть в загальній черзі і готові "давитися" за якихось 6500 гривень, ще довго будуть розповідати про "відсутність бланків паспортів, які не встигає друкувати поліграфкомбінат".

Як думаєте, Брюсель в долі? Думаю, європейців нахабно "кинули".

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....