Як рішення Трампа змінить ціни на український бензин: Експерт зробив оптимістичний прогноз

Сіренко підкреслив, що ціна може як зрости, так і різко впасти, причому для зниження створилися вдалі умови.

Фото: AutoKiev.Info.У разі стабільного курсу гривні ціни на бензин в Україні знизяться завдяки рішенню президента США Дональда Трампа знизити оподатковування на видобуток нафти. Про це в коментарі "Обозреватель" повідомив аналітик консалтингової компанії UPECO Олександр Сіренко, передають Патріоти України.

За його словами, спрогнозувати ціну на бензин дуже важко, адже існують чинники, на які Україна не має впливу. Сіренко зазначив, що в ціноутворенні сировини, а саме нафти, існує багато спекуляцій.

"Жоден трейдер в Україні не впливає на ці котирування, у тому числі і уряд нашої держави, адже кількість видобутку нафти в Україні, в порівнянні зі світовими показниками дуже мала", - пояснив аналітик.

Він підкреслив, що ціна може як зрости, так і різко впасти, причому для зниження створилися вдалі умови.

"Президент США Дональд Трамп, знизив оподаткування на видобуток нафти, а це відповідно вплине на ціну і в Україні. У той же час такий розвиток подій стане можливим в разі стабільного курсу гривні", - додав Олександр Сіренко.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія не спромоглася скористатись "вікном можливостей" для прориву: Перший транш допомоги США з 61-мільярдного пакету вже вплинув на ситуацію на фронті, - Дикий

неділя, 28 квітень 2024, 2:35

Перші партії поставок з мільярдного траншу 61-мільярдного пакету допомоги США юридично дооформленої у вівторок, 23 квітня, згідно обіцянок американців, вже перетинають кордон України. Хоча допомога фвзично ще не надійшла, Україна змогла збільшити норми...

У окупантів знов вибухова нічка. - "Еб*ть нас еб*шат": Повідомляють про чергові удари ATACMS по військовим об'єктам в Джанкої, Брянськ атакують БПЛА (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 1:45

У ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, а також Мапа повітряних тривог. . "У Джанкої та Джанкойському районі чули потужний вибух", ...