"Як в колонії": Користувачі мережі в шоці від нового дрес-коду для вчителів на Вінничині (фото, відео)

Педагогів одягнули в однакові костюми та сукні, а кожен такий наряд обійшовся в 300 грн.
Фото: Хуст NEWS.На Вінниччині в школі ввели дрес-код для педагогів. Про це повідомляють місцеві журналісти, передають Патріоти України.Тепер педагоги мають однакові костюми та сукні. У середньому, за один такий наряд обійшовся в 300 грн.

Дане нововведення викликало невдоволення серед місцевих жителів. Учні та їх батьки також не в захваті. Користувачі соціальних мереж, також не оцінили цю ініціативу. Багато порівняли вбрання з тюремними робами, а також зазначили, що однакова одяг—перший крок до маніпуляції свідомістю людей.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ситуація нагадує початок вторгнення РФ": Військкор заявив про перекидання бійців ГУР до Часового Яру

неділя, 28 квітень 2024, 22:52

Військовий журналіст Андрій Цаплієнко заявив, що Україна перекинула до Часового Яру на Донеччині бійців Головного управління розвідки для оборони міста. Про це він повідомив із посиланням на власні джерела у спецслужбі, передають Патріоти України. "За ...

У Telegram поширюють фейк про евакуацію на Полтавщині, в ДСНС відреагували

неділя, 28 квітень 2024, 22:41

У мережі шириться фейкова інформація від ДСНС про нібито проведення евакуації з низки населених пунктів Полтавської області через ракетні обстріли РФ. Про це повідомляє ДСНС, передають Патріоти України. "Через месенджер Telegram розповсюджується інформ...