Як ворони - тягнуть все, що блищить: Журналісти показали прикраси, якими хизуються дружини поліцейських та депутатів (відео)

Часто політики не вказують у деклараціях розміри і ціни прикрас, проте подібні "дрібниці" інколи вартують дуже і дуже недешево.

Фото: ritani.com.Дружини українських депутатів, зірки шоу-бізнесу і навіть поліцейські люблять носити дорогі ювелірні прикраси із золота з діамантами. Про це повідомляється у сюжеті програми "Гроші", передають Патріоти України.

Наприклад, народний депутат Максим Микитась задекларував 17 позицій прикрас з діамантами. А у дружини міністра енергетики та вугільної промисловості Ігора Насалика є кільце з білого золота з діамантом у два карати. Коштує такий камінь від $20 тис.

Проте часто політики не вказують у деклараціях розміри і ціни прикрас.

Ювелір Манько Юрій каже, що самі дрібні діаманти коштують близько $700, а більше – $1500.

Знаменита дівчина-"коп" Людмила Малевич також любить дорогі прикраси.

"Я шалено люблю прикраси. Я як ворона. Все, що блищить, все що світиться, я це все люблю дуже сильно. Не знаю, може в силу моїх циганських коріння", - каже вона.

Улюблене кільце Людмили виконано із золота, платини і прикрашене діамантами. Його їй подарували батьки. Також в колекції у поліцейській є колекційне золоте кільце з діамантами і сапфіром, яке було з працею придбано у Фінляндії.

А найдорожче кільце журналісти знайшли у солістки групи CELEBRITY Тетяни. Її прикраса коштує $100 тис.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...