Як загинув президент Качинський під Смоленськом: Міністр оборони Польщі розповів про два вибухи на борту літака №1

Антоні Мацаревіч зазначив, що комісія, яка вела розслідування катастрофи під Смоленськом при попередньому уряді, сфальсифікувала дані отриманих експертиз.

Фото: РБК-Україна.Глава оборонного відомства Польщі Антоні Мацаревіч озвучив інформацію, що за результатами роботи призначеної ним комісії з розслідування Смоленської катастрофи були знайдені докази двох вибухів на борту президентського авіалайнера ТУ-154М, який терпів катастрофу під Смоленськом 10 квітня 2010 року, повідомляють Патріоти України з посиланням на Польське Радіо.

Зокрема, Антоні Мацаревіч зазначив, що комісія Єжи Міллера, яка вела розслідування катастрофи під Смоленськом при попередньому уряді, сфальсифікувала дані отриманих експертиз. За словами міністра оборони Польщі, таким чином, вони хотіли приховати факти вибуху: «У нас є результати експертизи, вони збереглися в матеріалах комісії Міллера. Ми можемо надати підтвердження того, що очевидним чином були ідентифіковані два вибухи. Вони описані дуже точно, аж до діаметра і місця виникнення».
Нагадаємо, 10 квітня 2010 року в авіакатастрофі під Смоленськом на території Росії загинули 96 осіб, які перебували на борту літака уряду Польщі, в тому числі і тодішній президент РП Лех Качинський.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Пішла від мене до доставника піци": Відомий український комік та блогер розповів про болісне розставання з дівчиною

субота, 27 квітень 2024, 18:29

Відомий український блогер, ведучий Женя Янович поділився подробицями свого особистого життя. Він розповів про розставання з колишньою та, як переживав розрив стосунків. Женя Янович зазначив, що розставання з колишньою дівчиною – це прикрий досвід для ...

Тіла спалили й підірвали: Російські військові вбили кількох людей в окупованій частині Херсонської області - ЗМІ

субота, 27 квітень 2024, 18:14

У тимчасово окупованій частині Херсонської області затримали двох російських окупантів, яких підозрюють у вбивстві кількох людей. Про це 25 квітня пише російський "Коммерсантъ", передають Патріоти України. За даними видання, затриманими виявилися війсь...