"Якщо колеги, які "брали гроші Курченка", визнають помилки, то ми залишимо їх у фракції", - Герасимов пропонує "амністію" нардепам БПП, які підтримали Саакашвілі (відео)

Герасимов відмовився називати конкретні прізвища, зазначивши, що всі вони звучали у виступі Генпрокурора Юрія Луценка.

Фото: РБК-Україна.Глава фракції "Блоку Петра Порошенко" в ВР Артур Герасимов заявив про те, що вони готові не виключати з фракції тих депутатів, які підтримували Саакашвілі і брали гроші олігарха Курченко, про це Герасимов сказав в коментарі журналістам, передають Патріоти України.

Він зазначив: "Я вам скажу так. Ми визнаємо право на помилку. Тому я щиро звертаюся до цих народних депутатів, які сьогодні згадувалися. Можливо, вони помилилися. Можливо вони не знали, хто такий Саакашвілі. Можливо, вони брали гроші Курченко і не знали, що це гроші Курченко і Януковича. Всяке буває. Я ж не знаю за які гроші вони купували квартири. Тому. Якщо вони визнають свою помилку, ми готові визнавати і далі, що вони є членами нашої фракції ".
Герасимов відмовився називати конкретні прізвища, зазначивши, що всі вони звучали у виступі Генпрокурора Юрія Луценка.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія не спромоглася скористатись "вікном можливостей" для прориву: Перший транш допомоги США з 61-мільярдного пакету вже вплинув на ситуацію на фронті, - Дикий

неділя, 28 квітень 2024, 2:35

Перші партії поставок з мільярдного траншу 61-мільярдного пакету допомоги США юридично дооформленої у вівторок, 23 квітня, згідно обіцянок американців, вже перетинають кордон України. Хоча допомога фвзично ще не надійшла, Україна змогла збільшити норми...

У окупантів знов вибухова нічка. - "Еб*ть нас еб*шат": Повідомляють про чергові удари ATACMS по військовим об'єктам в Джанкої, Брянськ атакують БПЛА (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 1:45

У ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, а також Мапа повітряних тривог. . "У Джанкої та Джанкойському районі чули потужний вибух", ...