Ємен завдав удару по аеропорту столиці Саудівської Аравії (відео)

Війна, що точиться на Аравійському півострові драматично нагадала про себе в безпечному до того Ер-Ріяді. На щастя добре спрацювала місцева ППО.

Фото: emirates.com.В аеропорту столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяда перехопила ракету з Ємена, повідомляють Патріоти України з посиланням на видання Al Jazeera.

Сталося це 4 листопада. В одному з терміналів аеропорту імені короля Халіда в 35 км від Ер-Ріяда прогримів сильний вибух.

Згідно з непідтвердженими даними місцевих ЗМІ, вибух став наслідком перехоплення ППО Саудівської Аравії ракети, випущеної з Ємена.

Нагадаємо, що Саудівська Аравія активно втручається у внутрішньополітичний конфлікт в Ємені, що і є основною причиною єменської агресії.

Також кілька днів тому саме в цьому аеропорту зустрічали Петра Порошенка.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це може бути безпосередньо під час заходження на удар": Речник Повітряних сил розповів, як російські бомби постійно падають на голови самих росіян

середа, 8 травень 2024, 21:16

Російська авіація регулярно скидає авіабомби на голови самим росіянам. Це відбувається через технічні несправності та недбалість пілотів, або наземного персоналу, розповів в ефірі телемарафону речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Патріоти Ук...

Росіяни змінили тактику ударів по Харкову - The Times

середа, 8 травень 2024, 21:02

Росіяни продовжують атакувати безпілотниками Харків, який розташований всього в парі десятків кілометрів від російського кордону. До того ж ворог веде активну кампанію з дезінформації, щоб залякати українських саперів, які знешкоджують російські дрони-...