"Євробачення-2018": Українська співачка оконфузилася з вибором пісні (відео)

TAYANNA, яка є фіналісткою Національного відбору на «Євробачення-2017» може не потрапити на національний відбір пісенного конкурсу в 2018 році.

Фото: Апостроф.Українська співачка TAYANNA (Тетяна Решетняк), яка є фіналісткою Національного відбору на «Євробачення-2017» може не потрапити на національний відбір пісенного конкурсу в 2018 році, який стартує в Україні вже 10 лютого. Пісня, яку вибрали співачці її фани пісня порушує регламент «Євробачення», а це в свою чергу може позбавити її права на участь в конкурсі, передають Патріоти України з посиланням на Комментарии.

У грудні 2017 року співачці вибрали слухачі радіостанцій NRJ і «Люкс ФМ». За результатами проведених голосувань лідером стала композиція «Квітка» з альбому «Тримай мене».
За словами співачки, вона нагадала, що обраний трек не може брати участь в конкурсі. Згідно з його незмінним правилам, пісня всіх охочих позмагатися за першість в «Євробаченні» не повинна звучати і поширюватися де-небудь мінімум за рік про старту Національних відборів. TAYANNA подякувала своїм шанувальникам за вибір композиції, проте тепер для участі співачці належить за короткий термін представити журі нову конкурсну пісню.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед терактом у Крокусі проходила спецоперація! Затримали групу бійців. Помітили дивну зброю - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:15

У Росії 22 березня стався теракт у «Крокус Сіті Холі». Загинуло багато людей, також є постраждалі. Незадовго до теракту біля «Крокусу» затримали групу спортсменів. Але чому? Що там відбувалося? Як Кремль заплутався у своїх словах коментуючи теракт? Куд...

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...