"Євробачення-2018": З'явився список кандидатів, які хочуть представити Україну

Визначилися півфіналісти, які боротимуться за право представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі в Лісабоні.

Фото Український інтерес.Завершився перший етап національного відбору на Євробачення-2018, й телеканали UA: ПЕРШИЙ та СТБ визначилися з півфіналістами, які боротимуться за право представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі в Лісабоні, передають Патріоти України з посиланням на UA: ПЕРШИЙ.

Вже з 10 лютого в прямих ефірах національного відбору ми побачимо 18 виконавців:

  1. The Erised
  2. Сергій Бабкін
  3. СONSTANTINE
  4. Kozak System
  5. The ВЙО
  6. Julinoza
  7. Dilemma
  8. KAZKA
  9. Yurcash
  10. Mountain Breeze
  11. Ingret Kostenko
  12. Vil’na
  13. LAUD
  14. TAYANNA
  15. KADNAY
  16. Pur:Pur
  17. MELOVIN
  18. ILLARIA

За словами музичного продюсера Руслана Квінти, головна відмінність цьогорічного національного відбору в тому, що усі пісні, які звучатимуть в прямих ефірах – авторські: "Під час першого етапу відбору ми отримали більше 1000 заявок. Це говорить про те, як сильно розвивається наша музична індустрія. Я пишаюся тим, що сьогодні українські пісні набувають абсолютно нове обличчя – сучасне, модне. І ми робили ставку саме на якісну пісню. В ній повинна бути і любов до музики, і сміливе рішення, і обличчя артиста. Не важливо – відомий він чи ні. Ми провели колосальну роботу, і я з легкістю можу сказати, що в прямому ефірі глядач почує дуже якісну музику й побачить міцних (не побоюсь цього слова) артистів. Особисто я вірю в кожного з них. Більше того, всі пісні написані самими учасниками, і мене, як музичного продюсера, це дуже тішить".

В прямих ефірах національного відбору буде представлено близько 16 музичних жанрів, серед яких indi pop, authentic, reggie, house, experiment pop, folks та інші.

"Мені максимально хочеться урізноманітити склад учасників по жанрам і стилям, аби показати смаки виконавців та їх творчу складову, – пояснює вибір Руслан Квінта. – Я був доступним для всіх, хто хотів зі мною зустрітися й обговорити репертуар. І можу сказати, що деякі артисти мене приємно здивували, порадували серйозним підходом й тим, що прислухалися до моїх рекомендацій". Жеребкування, за результатами якого буде визначено порядок виступу учасників у півфіналах, відбудеться 19 січня.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...