"Її обитель - Град Підземний": Бездомна глава НАЗК володіє квадратами під землею (фото)

За даними Єдиного реєстру нерухомого майна, у Наталії Корчак є три гаражі на території підземного паркінгу нового ЖК в Солом’янському районі Києва.

Глава Національного агентства з питань запобігання корупції Наталія Корчак, якщо вірити офіційній інформації, не має в своєму розпорядженні житлової площі, передають Патріоти України з посиланням на "Слово і Діло".

За даними Єдиного реєстру нерухомого майна, у Наталії Корчак є три місця на парковці – два площею 3,4 кв. м і одне на 3,3 квадрата. Всі три гаражі знаходяться на території підземного паркінгу нового ЖК в Солом’янському районі Києва.

Новий ЖК на вул. Миколи Голего (раніше Лебедєва-Кумача) – це монолітно-каркасний спецпроект на 22 поверху з стелями в 3 м. Право власності на ці об’єкти Наталія Корчак отримала 5 грудня 2016 року.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....