Іноземцям запровадять електронні візи для в’їзду в Україну - МЗС

Держсекретар МЗС пояснив, що такий крок збільшить привабливість України для іноземних туристів.

Фото: ТСН.У 2018 році Україна запровадить для іноземців електронні візи. Про це повідомив держсекретар МЗС України Андрій Заяць у інтерв'ю LB.ua, передають Патріоти України.

"Наступного року ми плануємо запровадити електронну візу для в’їзду в Україну. Це дозволить розвантажити наші консульські пункти в аеропортах", - сказав Заяць.

Чиновник пояснив, що це покращить привабливість України для іноземних туристів.

"Коли одним рейсом прибуває 40-50 іноземців, яким на місці потрібно оформити візу, виникає черга і перший контакт з Україною для них не дуже психологічно вдалий. Вже проведені підготовчі процедури. Думаю, впродовж першого кварталу 2018 року електронна віза стане реальністю", - додав держсекретар МЗС.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...