"Історія - не єдина деструктивна причина у відносинах українців з поляками", - експерт розповів, де у Польщі найбільше недолюблюють українців (відео)

При цьому він відзначив і той факт, що польське населення має також негативний досвід спілкування з нашими співвітчизниками.

Фото: "ФАКТИ".Різне ставлення до українців в західній і східній частині Польщі країни частково обумовлене освітнім та матеріальним рівнем місцевого населення. Про це в ефірі ObozTV заявив журналіст, експерт в українсько-польських відносинах Олександр Піддубний, передають Патріоти України.

"Захід Польщі - це люди з великим достатком, більш освічені і вони налаштовані більш прихильно до українців. А схід Польщі бідніший, він менш освічений і, відповідно, більш антиукраїнський", - розповів журналіст.

При цьому він відзначив і той факт, що там населення має також негативний досвід спілкування з нашими співвітчизниками.

"Варто зазначити, що схід є антиукраїнським, оскільки частково має підстави для цього. Контакти, які йдуть не на користь українцям. Тобто, алкоголізм, злодійство, погана вихованість, поведінка. Це теж впливає на формування образу українця в східній частині Польщі", - підкреслив він.

За його словами, подібні упередження практично відсутні в середовищі польської молоді.

"Якщо ми візьмемо віковий зріз, то молодь не налаштована колупатися в історичних темах. Я не скажу, що їм все одно, вони теж читають історичну літературу. Але польська молодь більш налаштована проукраїнськи. Вони спілкуються з українськими студентами і бачать, що це люди, а не чорти. Старше покоління налаштоване більш помірковано і є більш зашкарублим у своїх поглядах", - підсумував Піддубний.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...