"Історія одієї поразки Кремля": Кадиров вимагав у мусульманської громади Чорногорії брати участь в перевороті

Така інформація згадується у листуванні проросійських чорногорських політиків, які готували переворот.

Фото: Україна Молода.В матеріалах справи про підготовку державного перевороту в Чорногорії згадується ім'я глави Чечні Рамзана Кадирова, йдеться в листі чорногорських опозиційних політиків з проросійського «Демократичного фронту» Мілана Кнежевич і Андрії Мандича, які проходять у справі як обвинувачені. Про це повідомляє газета «Известия» з посиланням на лист на ім'я глави МЗС Росії Сергія Лаврова, який Кнежевич і Мандич передали в російське посольство, передають Патріоти України.

Автори листа повідомляють, що за версією звинувачення, глава Чечні закликав лідерів мусульманської громади Чорногорії співпрацювати з рухом «Демократичний фронт» з метою зміни чинної влади в країні. Кнежевич і Мандич стверджують, що це спосіб дискредитувати «Демфронт» і просять Лаврова про підтримку.

Судовий процес над російськими і сербськими націоналістами у справі про спробу державного перевороту в Чорногорії почався в кінці липня. Підсудних - 14, серед яких двоє росіян Едуард Шішмаков і Володимир Попов, яких судять заочно.
16 жовтня 2016 року влада Чорногорії оголосили, що їм вдалося запобігти спробі державного перевороту під час парламентських виборів. Чорногорська прокуратура вважає, що змовники, серед яких росіяни, намагалися зірвати вступ країни в НАТО і забезпечити прихід до влади проросійських сил. Москва ці звинувачення заперечує.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...