Юлії Володимирівній "слабо": Тимошенко підтвердила політичну відданість Медведчуку та Путіну - аналітик

Лідер ВО «Батьківщина» традиційно проігнорувала сьогоднішнє голосування в Верховній Раді за закон, який визначає Росію агресором і окупантом, що свідчить, про відданість Тимошенко колишньому бізнер-партнеру та російському президенту.
Фото: Politeka.Лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко традиційно проігнорувала сьогоднішнє найважливіше голосування в Верховній Раді за закон, який визначає Росію агресором і окупантом, таким чином підтвердила політичну відданість своєму давньому партнеру Віктору Медведчуку і політичному Босові - Володимиру Путіну. Про це у своєму блозі пише український політичний аналітик Павло Нусс, передають Патріоти України.
За його словами, нардеп Надія Савченко, наприклад, незважаючи на лавину критики на її адресу, показала себе, як більш щира «захисниця» України, і прямо розкритикувала стратегію держави щодо повернення Донбасу або України на Донбас, не боячись політичних наслідків. Вона, на відміну від Тимошенко, прямо декларує свою позицію «діалогу» з ворогом. Юлії Володимирівній "слабо", в цьому питання їй ще треба повчитися сміливості, яка є у Савченко.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...