Каблучка за 100 тисяч та "невиліковний інвалід" Насіров: Журналісти показали весілля заступниці міністра юстиції (відео)

Обранцем Наталії Севостьянової став юрист Руслан Бернацький.

Фото: 24 Канал.Обранець першого заступника міністра юстиції Наталії Севостояновій подарував їй весільну каблучку вартістю у майже 100 тисяч гривень. 4 листопада вийшла заміж перша заступниця міністра юстиції України Наталія Севостьянова. Обранцем чиновниці став юрист Руслан Бернацький. Як повідомляє "Слово і Діло", вартість весільної каблучки першого заступника міністра юстиції внесена до майнового стану у Єдиному державному реєстрі декларацій, передають Патріоти України.

Каблучка Наталії Севостьянової коштує 94 тисячі гривень

У документі зазначено, що чоловік Руслан Бернацький подарував Севостьяновій весільну каблучку вартістю у 94 тисячі гривень, а це близько 3,5 тисячі доларів.

Також у мережі з'явилось декілька фото з розкішного весілля заступника міністра. Зокрема, на весіллі Севостьянової і Бернацького був присутній відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров.

На весіллі Севостьянової і Бернацького був відсторонений голова ДФС Роман Насіров

Виїзна церемонія чиновниці відбулася у готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv. Як повідомляє видання, за попередніми підрахунками, весілля 200 осіб у готелі з урахуванням замовлення страв і проживання гостей у номерах становить понад 1,5 мільйона гривень.

Севастьянова відгуляла власне весілля у готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv

З відео, яке опублікував Борис Самков, помітно, що наречена переодягала весільну сукню з пишної на більш приталену.

Весілля першої заступниці міністра юстиції України Наталії Севостьянової – відео:

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Еволюція мангала врятує не на довго: Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їм залишилося панувати лічені тижні, - Forbes

неділя, 28 квітень 2024, 9:55

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

ISW дав прогноз, коли Сили оборони України зможуть піти у рішучий контрнаступ

неділя, 28 квітень 2024, 9:23

Збройні сили України за допомогою сучасного військового озброєння, наданого союзниками, зможуть не допустити суттєвого просування російських військ. Україна, найімовірніше, стабілізує лінію фронту в найближчі місяці та зможе розпочати обмежені контрнас...