Карпатську красуню доставили у столицю: У Києві почали встановлювати головну ялинку України (фото)

5 грудня цілий день вантажівка з деревом простояла на КПП через заборону патрульної поліції в'їжджати до Києва.

Фото: Facebook.До столиці, нарешті, прибула різдвяна ялинка, пишуть організатори зимових свят на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Ще учора, 5 грудня, її довезли до Києва, але цілий день вантажівка з деревом простояла на КПП через заборону патрульної поліції в'їжджати до Києва. Ще раніше вона затрималася дорогою з Івано-Франківська через негоду. І ось вже зранку різдвяну красуню доставили до Софійської площі та почали встановлювати.

"Поки ви літали у снах, наша зелена красуня вже прибула до Києва. Це була довга, зворушлива і наповнена чарами подорож. Спасибі всім, хто супроводжував її в столицю і дбав про її безпеку. Зовсім скоро ялинка засяє вогнями і ми зануримося в новорічну казку," - повідомили організатори.

Тепер ялинку прикрасять 3,6 км неонових гірлянд. А запалять її вже 19 грудня, на День Святого Миколая.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракети ATACMS більш ефективні, але ця зброя теж не зашкодить: Експерти поділилися думками щодо авіабомб Paveway

четвер, 25 квітень 2024, 21:29

До нового пакету військової допомоги Україні від Великої Британії увійдуть авіабомби з лазерним наведенням Paveway IV. Про це пише Business Insider із посиланням на міністерство оборони країни. Засновник аналітичного центру European Resilience Initiati...

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...