"Катання і купання з "гарними слониками": Українка стала свідком моторошного вбивства туриста слоном у Таїланді (фото)

На очах жінки слон насадив чоловіка на бивень та бив ним об паркан, а тоді затоптав бідолаху.

Фото: "100 Дорог".Мешканка Тернополя Тетяна Дутка стала свідком жорстокого вбивства туриста слоном у Таїланді. Своєю історією вона поділилася на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Ми з друзями вирішили цього разу відвідати Таїланд. Коли приїхали на острів Ко Чанг, з нами зустрівся гід і запропонував різні екскурсії. Ми вирішили взяти катання і купання з "гарними слониками", - розповідає дівчина.

За її словами, гід не попередив про небезпеку, хоча знав, чим може закінчитися поїздка.

На екскурсії Тетяна з друзями помітили одного слона зі шрамами, якого били металевим гаком. Німецький турист знімав його на телефон.

"І у нас на очах цей слон насаджує на бивень цього туриста і починає бити його об кам'яну огорожу, в результаті вибиває цей паркан. Коли чоловік впав на землю, слон почав хоботом бити по паркану, щоб засипати чоловіка камінням. Але цього йому здалося занадто мало, і він почав топтати його ногами", - написала Тетяна.

За її словами, все відбувалося на очах дружини туриста, вона просто розривалася від крику, болю і безсилля.

"Вона нічого зробити не могла, і він, стікаючи кров'ю, помер у неї на руках. Вижити в такому випадку неможливо. Чоловік помер на місці", - підкреслила Дутка.

Користувачі в мережі почали бурхливо обговорювати страшний випадок.

"Я шокований!", "Шкода, звичайно, що такою ціною дійшло", "Жах. Спасибі, що написали. Я, власне, думала, як воно на екскурсії зі слонами? Ми на Шрі-Ланці і теж планували, але це насильство. Не поїдемо і чітко пояснимо синові, чому!" - пишуть користувачі.

Дехто висловився на захист тварини.

"Слон - це вам не корова, він не домашня тварина. Ризики завжди треба прораховувати", - написав Андрій Гуцалюк.

"Не треба з диких тварин робити іграшки, я взагалі цього не розумію", - обурюється Вероніка Франко.

Михайло Шпір вважає, що туристи поїхали не для того.

"У Таїланд треба їздити за смачною гострою тайською їжею і екзотичними секс-послугами, а не на слонах кататися", - написав він.

Імовірно, мова йде про туриста з Німеччини, про якого на початку грудня писали російські ЗМІ.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...