"Катували... відрізали язик... і не тільки": Колишня полонена сепаратистів з "ДНР" повідала моторошні подробиці знущань (відео)

Дівчина потрапила у полон, коли збирала дані про кількість терористів на позиціях, про розміщення техніки і наявності російських найманців у лавах "ДНР".

Фото: Вголос.Колишня полонена терористів "ДНР", нині проходить службу в медбатальйоні "Медекс" під позивним Еріка розповіла, як пережила ув'язнення в окупованому Донецьку. Відеозізнання з'явилося в розпорядженні "Обозревателя", передають Патріоти України.

За словами дівчини, вона пішла воювати на стороні сил АТО в липні 2014 року, після того, як у результаті обстрілу бойовиків загинула її 4-літня дочка в Дебальцевому.

"24 липня її вбив снаряд, який потрапив у будинок. 28-го я вже пішла воювати. Як місцева жителька я допомагала військовим збирати інформацію", - розповіла вона, уточнивши, що дочку виховувала сама.

Протягом року вона збирала дані про кількість терористів на позиціях, про розміщення техніки і наявності російських найманців у лавах "ДНР".

"Потім я потрапила в полон, як раз коли переносила інформацію. Мене повинні були зустріти наші, але я натрапила на сєпарів. У полоні просто йшов допит: де служиш, з ким служиш, хто командир, як потрапила, чому пішла воювати... Зрозуміло, що потрібні відповіді вони рідко отримували. Спочатку я взагалі над ними знущалася. Ну потім вже мене почали бити, намагалися язик відрізати, ламали ребра, виривали ножем зуби. Але найстрашніше було, коли навпроти мене садили нашого полоненого хлопця і починали його катувати... відрізати язик ... і не тільки", - розповіла Еріка.

За її словами, їй вдалося вибратися з полону завдяки бійцям "Правого сектора", які викупили її за 10 тисяч доларів.


Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пілот важкого бомбардувальника розповів, чому впав Ту-22М3 і чим він унікальний

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:27

Для Росії літак важливий тим, що може нести ракети, які запускаються на сотні кілометрів. Оприлюднені відео падіння Ту-22М3 не дають однозначної відповіді про те, чому саме впав літак. Можуть бути декілька причин, одна з яких – поява в Україні модерніз...

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.