Кати Путіна: Кримський татарин розповів про пережиті тортури у ФСБ (відео)

Чоловіка змусили підписати всі документи, включаючи визнання про володіння вибухівкою в 2014 році і підготовку терактів.

Фото: avdet.org.Кримський татарин Ренат Параламов, викрадений у вересні ФСБ, розповів про тортури, які він пережив в ув'язненні, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Радіо Свобода".

За його Параламова, представники ФСБ прийшли до нього додому і забрали його, посадивши в машину і надівши на нього наручники і мішок на голову. При цьому його "адвокат" побив затриманого.

"Прийшов чоловік, який вдома у мене був і грубіянив там, по голосу я його впізнав. Сказав, що він мій адвокат, і вдарив у груди. Потім все повторилося, але удар був уже по потилиці. Сказали, що варіантів два: або я втрачу здоров'я і буду робити, що скажуть, або я буду робити, що скажуть, але зі здоров'ям залишуся. Потім били струмом, до сідниць прикріплювали і били. Після цього я став відповідати, але ухильно, неконкретно", - розповів Параламов.

Після цього, за словами викраденого, тортури продовжилися.

"Потім мене знову били струмом, вже більш сильними розрядами і по-іншому кріпиоидроти. І ще сідали на спину, так що рухатися взагалі було неможливо. Я почав кричати, вони почали чимось закривати рот, чимось типу вуздечки. Я втратив свідомість", - згадав Параламов.

Далі, за його словами, в'язневі почали погрожувати подальшими тортурами і пообіцяли катувати його дружину. Після цього його змусили підписати всі документи, включаючи визнання про володіння вибухівкою в 2014 році і підготовку терактів. Після цього татарина відпустили і він зміг перебратися на територію України.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Знайшли гідне застосування": Роми здали новітній російський безпілотник на металолом

понеділок, 29 квітень 2024, 21:55

Роми в Тамбовській області РФ хотіли здати безпілотний літальний апарат на металолом. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України. За інформацією ЗМІ, співробітники пункту прийому металолому в Первомайському районі звернулися в поліцію, коли отр...

"Бо сама Юля - нуль і на що не впливає": Український журналіст порадив вдові Навального звернутися до... СБУ

понеділок, 29 квітень 2024, 21:43

Замість того, щоб чекати і терпіти, Юлія Навальна має обрати інший шлях боротьби – заявити, що Росію захопили злочинці та закликати всіх до боротьби із ними. Про це в інтерв’ю «Главкому» заявив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. «Для...