Казка про 12 місяців у реальності: В Україні серед зими зацвіли проліски та сакури (фото)

Через рекордно теплу зиму у Мукачеві посеред січня розцвіли сакури.

Фото: ОА.Через рекордно теплу зиму по всій Україні відбуваються аномалії – цвітуть сакури, яблука, магнолії і навіть проліски. Так, в соцмережах діляться фотографіями сакур, які розцвіли посередині січня в Мукачеві, Закарпаття. У коментарях багато пишуть, що таке можна спостерігати по всьому місту, передають Патріоти України.

Раніше повідомлялося про те, що в лісах Вінницької області напередодні Нового року розцвіли перші проліски. Місцеві знавці квіток згадують ще одну схожу зиму, тоді проліски також з’явилися в переддень свята.

В Ужгороді на проспекті Свободи несподівано розквітли яблуні. Примітно, що на гілках райських яблунь вже є плоди, проте дерева все одно «вирішили» розквітнути ще раз. За словами біологів, дивна аномалія пояснюється холодною і пізньою весною, а також різким потеплінням в кінці літа. Ось дерева і відреагували на погоду, почавши відновлюватися.

А в Харкові зацвіли магнолія і бузок.Слід зазначити, що ще перед самим Новим роком в міському ботанічному саду розпустилися вербові дерева, а на бузку і магноліях з’явилися бруньки.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топ-окупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...