Хочуть показати, що все нечесно: У Росії заявили про іноземне втручання у вибори

У ЦВК РФ повідомили, що готові до можливих розмов про "непрозорість підрахунків".

Фото: Полит.ру.Глава ЦВК РФ Елла Памфілова заявила про іноземне втручання у вибори, з яким ЦВК вже стикався. В інтерв'ю програмі "Підсумки тижня" на телеканалі НТВ Памфілова заявила, що втручання "дуже різноманітне", пише РІА "Новости", передають Патріоти України.

"Береться якась ситуація, інтерпретується зовсім не так, як насправді було, потім це починає тиражуватися ... Створюється ... потужне інформаційне сміття, яке спрямоване на те, щоб показати, що вибори нечесні, все там (в РФ) погано. І по спостерігачах, які теж приїжджали і від місії ОБСЄ, теж там були досить цікаві ситуації. Коли їх цікавили речі, дуже далекі від виборів. Такі моменти доводилося попереджати", - заявила Памфілова.

Також вона зазначила, що ЦВК готова до можливих розмов про "непрозорість підрахунків".

"У нас понад 90 тисяч камер, пряма трансляція в інтернеті, будь-хто може бачити", - зазначила вона. За словами глави ЦВК, QR-код дозволяє виключити "практично будь-які помилки, його вже не можна буде підробити".

"Ми збільшимо практично в 2,5 рази комплекси обробки виборчих бюлетенів, які швидко рахують голоси", - зазначила голова ЦВК і додала, що процес перевірки підписів кандидатів також максимально прозорий і йде "під камеру".

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...