Холодна війна здасться дитячою забавкою: Один з головних банкірів Росії передбачає крах своєї країни

Герман Греф застеріг американців від застосування проти РФ широкомасштабних санкцій.

Фото: Trust.UA.Глава Ощадбанку Герман Греф застеріг Вашингтон від введення широкомасштабних санкцій проти Росії і заявив, що в разі їх прийняття холодна війна здасться "дитячою забавкою". Про це повідомляє газета Financial Times, передають Патріоти України.

"Один із головних банкірів Росії сказав, що потенційно далекосяжні нові санкції Сполучених Штатів могли б "зробити так, що холодна війна здалася б дитячою забавкою", - пише видання.

В інтерв'ю виданню Греф назвав "нераціональним" кроком можливе відключення Росії від міжбанківської системи SWIFT у рамках нових обмежувальних заходів із боку США.

Як зазначає видання, на користь відключення Росії від SWIFT західні політики висловлюються з 2014 року, коли були введені перші антиросійські санкції через кризу на Україні. У зв'язку з погіршенням відносин Москви і Вашингтона існує ймовірність, що політики знову повернуться до розгляду цієї ініціативи.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...