"Хотіла б запросити всіх, у кого гуляла на весіллях, кому дарувала ті сервізи", - Відома українська телеведуча зібралася заміж (відео)

Об’їздивши весь світ, популярна ведуча кохання знайшла просто “під дверима”.

Фото: 24СМИ.Ведуча “Світського життя” Катерина Осадча розсекретила таємницю колеги Лесі Нікітюк. 30-річна мандрівниця - заручена, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Після запитання Катерини про заручини Леся спочатку зніяковіла.

“Катя, ми ж домовлялися! В новому році все розкажу!” - емоційно промовила зірка.

Але потім все ж зізналася, що, об’їздивши весь світ, кохання знайшла просто “під дверима”.

“Це ж треба було зустріти його в себе під квартирою. На цьому ж поверсі, в тому ж самому будинку - це мій сусід. У нас двері в двері, і всі три роки ми жили один з одним через стіну, але оскільки я часто літала, ми не зустрічалися”, - розповіла телеведуча.

На модному показі, де “Світське життя” зустріло зірку, Леся вже пригледіла собі дві весільних сукні та три фати. Жартома каже, що мріє відіграти кілька весіль - бо має багато родичів.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Враження на все життя": Скандальна російська блогерка відсвяткувала день народження на Донбасі (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:14

Відома російська телеведуча та блогерка Настя Івлєєва, яка підтримує розпочату Росією криваву війну, порушила мовчання. Путіністка вперше за тривалий час дала інтерв'ю, де розповіла, як "відсвяткувала" своє 33-річчя, передають Патріоти України. Настя І...

Залишили без інтернету та зв’язку: Фахівці ГУР Міноборони здійснюють масштабну кібератаку на Татарстан, - ЗМІ

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:44

Фахівці Головного управління розвідки Міноборони України у п’ятницю, 3 травня, здійснюють масштабну кібератаку на інтернет-провайдерів та операторів мобільного зв’язку в Татарстані. Про це NV повідомили джерела у спецслужбах, передають Патріоти України...