Хто і за що прикінчив чотирьох українських політологів? - лідер "С14"

Євген Карась переконаний, що чотирьох українських політологів, які минулого року загинули у результаті аварії на автодорозі «Київ – Варшава», вбили на замовлення Росії.

Фото: Антифашист.Лідер громадського руху «С14» Євген Карась переконаний, що чотирьох українських політологів, які минулого року загинули у результаті аварії на автодорозі «Київ – Варшава», вбили на замовлення Росії. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Володимир КарагяурЗразу після аварії Карась був переконаний, що політологи Олександр Маслак, Олексій Курінний, Олександр Ніконоров та Володимир Карагяур потрапити у звичайну аварію.

«Як тільки вони загинули в жахливому ДТП восени я відразу написав керівнику місцевої поліції. Чи немає слідів Росії? Відповів мені, що ні, друже. Поговорили за деталі. Все виглядало природньо», – розповів він.

Олександр МаслакЧерез кілька місяців лідер «С14» змінив свою думку щодо причини смерті політологів.

«Пройшло кілька місяців. І навіть звичайні слідчі поліції знайшли ознаки непростої ДТП в справі. Я перепитав – друг відповів “є таке діло, не все так просто виявилося”», – написав він.

Олексій КуріннийНа його думку, за їхнім вбивством стоїть Росія.

«За що убили? За те, що їздили в Польщу переважно з історично-суспільними балачками. Спільні цінності, бачення, історичні нюанси, шляхи діалогу. Росія вкладала мільйони в розпалювання ненависті та провокацію західного фронту для України. А з боку України працює зграйка ентузіастів. За це і убили», – переконаний Карась.

Олександр Ніконоров

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...